Leven in Benidorm, over ons

Mijn naam is Edwin en samen met mijn prachtige gezin leven wij in Benidorm.
Leven in BenidormJa je zult wel denken leven in Benidorm??? Dat is toch dat dorp met alleen maar hoge gebouwen, dronken Engelsen en veel te drukke stranden waar ook nog eens een hele kolonies Nederlanders elkaar continue opzoekt??

Heel begrijpelijk dat was namelijk ook mijn eerste reactie maar toen wij er eenmaal goed over na gingen denken was het eigenlijk allemaal heel logisch en klopte het hele plaatje. Je hebt hier namelijk alles wat ons hartje begeert, zon, zee en strand en dat het hele jaar door met vrijwel altijd heerlijke temperaturen!

Dus ja de keuze voor Benidorm is uiteindelijk heel bewust gemaakt….maar dat zon,zee en strand was niet de reden dat wij hier in 2006 zijn komen wonen. Dat leg ik allemaal uit in de blogs, dus wil je wat van onze achtergrond weten, lees de blogs!

In de pagina’s op deze site vertel ik over de wetenswaardigheden en interessante plekken in Benidorm, ik hoop dat iemand die er over denkt om Benidorm te bezoeken er wat aan heeft. Vindt u het leuk, laat dan even een berichtje achter, dat vind ik dan weer leuk!

De site is nog volop in ontwikkeling. Als er iets is dat u graag beschreven zou willen zien, uiteraard wel Benidorm gerelateerd, laat dat dan even weten en dan kijk ik wat ik kan doen!

Benidorm Blog

Schrijf mij

15 + 10 =

Contact Info

Calle Salamanca 37,
03502 Benidorm

+34 600 299 894

info@benidorm.blog

Volg mij

Comments

comments