Ja ook ik moet ergens beginnen dus hoe afgezaagd, toe maar, geef maar commentaar, ik nodig jullie uit om met iets gevats te komen, op mijn eerste bericht, mijn eerste blog.

Het begon allemaal in 2002, nou ja iets eerder uiteraard maar de aanleiding van ons leven in Benidorm ligt toch rond die tijd, om precies te zijn 22 juli 2002 met de geboorte van onze dochter Yara. We hadden nog geen idee wat ons te wachten zou staan maar gaandeweg zal ik jullie meenemen in ons avontuur wat uiteindelijk leidt tot ons leven in Benidorm.

Begin 2002 waren wij nog met zijn viertjes, Nancy mijn vrouw, Zino onze oudste zoon, Enzo de tweede zoon en ik zei de gek. We hadden geen idee hoe ons leven zou veranderen…..Nancy zwanger van onze derde, toen wisten we nog niet dat het een meisje zou worden, ging door het normale proces van de zwangerschap. In ons geval betekende dat we er na een paar maanden achter kwamen dat ze zwanger was, het fijne van zo zwanger worden is wel dat je het de familie gelijk kunt vertellen omdat de “gevaarlijke” eerste periode dan al voorbij is, dat is dan wel weer handig.

Huisje boompje zonder beestje, zo was het toch wel bij ons. Ja ik weet wat je nu denkt….SAAAAAAIIIII…..maar wij waren er heel gelukkig mee. Een mooi huis in IJsselstein, allebei een goede baan zodat we ook in dat mooie huis konden wonen, twee auto´s, motor, caravan en zelfs een zwembad in de tuin, daar zal ik nog wel eens op terug komen, twee gezonde kinderen en die derde op komst.

Je zult niet geloven hoe ons leven veranderde……maar daar lees je gauw over in de (of is het) volgende blog, kom maar regelmatig hier kijken en ik vertel je er alles over.

Tot gauw!

Benidorm Blog

Schrijf mij

4 + 2 =

Contact Info

Calle Salamanca 37,
03502 Benidorm

+34 600 299 894

info@benidorm.blog

Volg mij

Comments

comments