Benidorm Blog

Over ons leven in en om Benidorm

Bericht 15, Hartverwarmende reacties en eerste resultaat

Onvoorstelbaar

Dat is het enige juiste woord wat ik kan bedenken. Wat een belangstelling en steunbetuigingen ik van jullie heb mogen ontvangen. Ik heb heel veel leuke reacties via Facebook, direct op het blog, Whatsapp en via de telefoon gekregen, hartverwarmend! Nu had ik al niet het idee om het snel op te gaan even maar deze response zorgt er voor dat ik in de moeilijke momenten, die er ongetwijfeld nog gaan komen, houvast heb om door te bijten.

Tips

Naast de aanmoedigende woorden heb ik ook al vele tips mogen ontvangen van lekkere recepten, wat ik nog meer kan doen om sneller af te vallen of adviezen waar rekening mee te houden. Dank jullie wel!

Lastig

Ik moet zeggen dat het mij tot nu toe redelijk makkelijk afgaat. De app die ik gebruik is de stok achter de deur die mij exact vertelt wat ik al heb genomen en wat mij nog resteert voor de rest van de dag. Ik moet zeggen dat ik hier wel af en toe een beetje mee smokkel door als ik het niet exact weet voor de zekerheid maar hogere waarden in te vullen. Dat zorgt er voor dat ik wat "reserve" heb. Het lastige is dat ik mij er op betrapte het als een sport te zien om zo min mogelijk calorieën te nemen. Ik weet dat niet goed is en ook in het totale proces niet bevorderlijk is om op een goede manier af te vallen. Maar toch is er iedere keer dat stemmetje, als je dat nu niet eet scheelt dat weer xx calorieën, lastig!

Meedoen

Leuk ook om te horen dat er veel mensen roepen dat ze wel mee zouden willen doen, ik voelde me gelijk de Linda de Mol van Spanje hahaha. Ik doe het echt voor mijzelf en ik denk dat ieder dus ook voor zichzelf deze stap zou moeten zetten. Maar met meerdere is het wel makkelijker natuurlijk, uiteindelijk heb ik ook de stap gezet om dit alles te delen met iedereen omdat ik denk dat het mij helpt. Maar mocht je dus mee willen doen, stuur me even een berichtje en ik denk dat we best een modus kunnen vinden om dat op een leuke manier te doen en te delen.

Resulaat

Het allerleukste is het natuurlijk als het lukt wat je van plan bent en ik ben zeer tevreden over het eerste resultaat! Wil je weten wat ik ben afgevallen? Hieronder kun je dat zien .

Wil je wat meer weten over het stuwmeer? Klik dan op deze link en ik geef je wat achtergrondinformatie over het stuwmeer.

Comments

comments

Vorige

Bericht 14, Het was een tijdje stil, ik leg jullie uit waarom

Volgende

Bericht 16, Leuke dingen onthoud je makkelijker dan moeilijke

  1. Vanessa

    Super Ed!

    • Edwin

      Ja hè zus, ken je die yel nog van vroeger van het handballen,…zo gaat ie goed, zo gaat ie beter….of zoiets hahaha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén