Update

Het is weer tijd voor een update. Op mijn vorige blog heb ik wederom vele positieve reacties mogen verwelkomen en er werd mij gevraagd wat ik zoal eet. Ik had beloofd daar in een volgende update daarop terug te komen, dus bij deze.

Mijn dagelijkse dieet bestaat uit het beperken van de calorieën, dat is het allerbelangrijkste om af te vallen. Ik heb op wat fora gelezen dat het uiteindelijk daarom gaat. Op Facebook kwam ook een filmpje voorbij dat het echt niet gaat om bewegen maar om minder eten. Bekijk het maar eens!

Bewegen en eten

Bewegen is natuurlijk wel belangrijk in het algemeen, je wordt er gezonder van. Maar om af te vallen is bewegen niet de meest effectieve manier. Je moet maar een kijken hoeveel je moet bewegen om een paar dropjes of een koekje te verbranden. Je kunt dan twee dingen doen, die beweging gaan zoeken of gewoon die dingen niet nemen. Ik kies voor dat laatste. Het registreren van mijn eten maakt me met name bewust van wat ik eet. Ik kan het iedereen aanraden die worstelt met zijn of haar gewicht om je inname te registreren. Mij helpt het enorm in ieder geval. Ik was begonnen met de app FiTaTu maar ben inmiddels overgestapt op MyFitnessPal. De eerst genoemde had teveel problemen met  het opzoeken van hetgeen ik eet, met de laatste gaat dat een stuk soepeler.

Recept

Ik heb een filmpje gemaakt van één van de dingen die ik van de week heb gegeten, simpel te maken en zeer smaakvol en niet te gek veel calorieën. Laat een berichtje achter als je het ook eens maakt, kunnen we wellicht meer recepten uitwisselen.

Mijn week, minder rond!

Ja en dan natuurlijk hoe het mij weer is vergaan deze week. Ik ben nog steeds happy! Alle berichten en vragen die ik krijg zijn naast de resultaten natuurlijk voor mij een enorme motivatie. Kijk gauw hieronder naar het verslag en als je wat wil weten of wil vragen, jullie weten mij te vinden.

Green screen Benidorm Blog, update technologie

Green screen setup met verlichting

Green screen setup Benidorm Blog, update technologie

Camera met externe monitor, mijn tablet

Eén van de andere doelen die ik had met dit blog/vlog was het leren van nieuwe technieken, bijgaand twee foto’s van de setup voor het maken van  mijn laatste update vlog. 

Klik op de afbeeldingen voor een groot beeld.

Beetje bij beetje word ik steeds behendiger in de setup en editen van alles. Wil je dat ik bij jou ook eens wat komen filmen? Laat het me weten en we kunnen vast wat regelen!

 

 

 

Tot de volgende update!

Comments

comments