Wat een leuke reacties op mijn eerste blog! Dank jullie wel 😀

Ik wil het natuurlijk niet alleen maar over het verleden hebben maar zeker ook wat vertellen over ons leven op dit moment. Alhoewel met het verstrijken van de tijd het verleden wel steeds belangrijker voor mij blijkt te zijn omdat daar toch de roots voor het heden liggen. Zo kreeg ik op mijn eerste blog een reactie van Marc Castelen, Marc die mij er op wees dat ik zijn oudste vriendje was….dat gaat terug tot aan de lagere school met juffrouw Mieke en schoolhandbal. (En JA wij waren de echt de allerbesten!)

Maar goed, regen dus! Voor de meesten zal het raar klinken eindelijk regen maar hier hebben we echt heel hard water nodig en ondanks de voorspellingen van de afgelopen dagen waarbij het alle dagen zou regenen heeft het dat niet gedaan, tot op vandaag! YIPPIE!!! Nu kunnen de waterreserves zich weer wat aanvullen en de bomen en planten zich weer wat herstellen.

Regen onderweg

Regen onderweg

De regen heeft in onze regio ook direct andere gevolgen, zo was ik vanochtend onderweg naar de familie van Beek om hen te helpen met de computer, iets dat ik iedere 3 weken doe, toen het mij opviel dat het enorm druk was op de snelweg. Toen ik aankwam bij de tolpoorten stonden deze wagenwijd open en iedereen kon zo doorrijden. Voor mij helaas geen gratis tol, ik heb zo’n kastje waarmee ik automatisch betaal en die deed gewoon PIEP ten teken dat mijn passage geregistreerd was en ik de rekening mag verwachten. Nou ja, het is niet anders denk ik dan maar, ik maak me niet druk om dingen waar ik geen controle over heb. Maar de tol stond dus open omdat er op de N332, de provinciale weg, een vrachtwagen geschaard was die alles blokkeerde. Ja een beetje regen en de wegen worden spekglad en zijn dan levensgevaarlijk hier.

Regen in Benidorm

Regen in Benidorm

Regen in Benidorm dus, waar het water niet netjes in de riolen wordt opgevangen of misschien in eerste instantie wel maar uiteindelijk komt het dan toch uit op het laagste punt. Nu valt het op dit moment nog mee, ik heb hier ook echt wel eens een kolkende watermassa zich zijn weg zien banen naar de machtige zee, misschien komt dat nog….

Ow ja handbal, het verleden, daar was ik mee begonnen en daarmee wil ik voor dit moment ook eindigen. Wij zijn namelijk in de gelukkige omstandigheid dat wij hier een club hebben (Club Balonmano Benidorm) die speelt op het allerhoogste niveau en wij dus twee wekelijks getrakteerd worden op snelle breaks, draaiballen uit onmogelijke hoeken, excellerende keepers, helaas alleen niet altijd van onze club….we zijn slecht gestart maar hebben nu de afgelopen twee wedstrijden niet verloren en zijn inmiddels van de laatste plaats verlost! Vanavond emoties van de bovenste plank en wil je mij live zien met mijn trommel en toeter, kijk dan rond de middenlijn, grote man met een rood shirt, vanaf 20:30 en meld het even als je me hebt gezien!

Tot de volgende keer!

P.s. Wij zouden helemaal niet in Benidorm gaan wonen….dat was een verhaal opzich….meer daarover in een volgend verhaal.

Comments

comments

Benidorm Blog

Schrijf mij

12 + 12 =

Contact Info

Calle Salamanca 37,
03502 Benidorm

+34 600 299 894

info@benidorm.blog

Volg mij