Uitstellen

In Facebook krijg ik keurig netjes te zien hoe lang het geleden is dat ik wat gepost heb en die teller liep maar op. Ken je dat? Dat je weet dat je iets moet doen en het steeds maar voor je uitschuift? Meestal zijn het de vervelende dingen in het leven die ik steeds maar weer naar voren schuif en zo ook met dit.

Uitstelgedrag is het uitstellen van taken die men eigenlijk wil of moet doen en waarbij men weet dat het uitstel waarschijnlijk niet goed is en tot moeilijkheden of extra stress zal leiden. Daarom wordt dit soms ook irrationeel uitstel genoemd. Bron: Wikipedia

Perfectionist

Een hele tijd hikte ik hier al tegenaan, kan ik dit wel, heb ik wel de juiste spullen, klinkt het niet heel raar, wat heb ik dan te vertellen…..??? Dat uitstellen slaat nergens op want gezien de vele reactie’s op mijn blog zijn er best interessante aspecten in wat ik te vertellen heb en toch….twijfel!

Deels is dat doordat ik op dit vlak te veel de perfectionist wil zijn en twijfel of ik wel de juiste spullen heb. Maar dat is echt onzin natuurlijk, is mijn geluid wel goed, klinkt mijn stem niet raar, kom ik niet raar over op beeld? Ja precies, op beeld! Want één van de andere aspecten die ik wilde onderzoeken is of ik kan vloggen.

Want naast het ontdekken van WordPress, inmiddels heb ik al een paar WordPress sites in elkaar gedraaid, fotografie, de vaste fotograaf van de lokale handbalclub, was video nog een tak waarin ik me meer wilde bekwamen. Dus ja, video, montage, geluid en licht komen samen in mijn eerste vlog.

Probleem

Het opschrijven is één ding, het doen is een tweede. Maar zonder doen heeft het opschrijven geen nut en ik heb dus besloten om het gewoon te doen. Wil je ook weten wat ik gewoon ben gaan doen? Kijk maar even hiernaar en als ik het een keertje moeilijk heb hoop ik dat ik op jouw support kan rekenen. Vraag me maar gewoon hoe het gaat en als het niet gaat zoals het moet gaan….een schop onder de kont mag altijd!

Comments

comments

Benidorm Blog

Schrijf mij

10 + 10 =

Contact Info

Calle Salamanca 37,
03502 Benidorm

+34 600 299 894

info@benidorm.blog

Volg mij