Benidorm Blog

Over ons leven in en om Benidorm

Bericht 14, Het was een tijdje stil, ik leg jullie uit waarom

Uitstellen

In Facebook krijg ik keurig netjes te zien hoe lang het geleden is dat ik wat gepost heb en die teller liep maar op. Ken je dat? Dat je weet dat je iets moet doen en het steeds maar voor je uitschuift? Meestal zijn het de vervelende dingen in het leven die ik steeds maar weer naar voren schuif en zo ook met dit.

Uitstelgedrag is het uitstellen van taken die men eigenlijk wil of moet doen en waarbij men weet dat het uitstel waarschijnlijk niet goed is en tot moeilijkheden of extra stress zal leiden. Daarom wordt dit soms ook irrationeel uitstel genoemd. Bron: Wikipedia

Perfectionist

Een hele tijd hikte ik hier al tegenaan, kan ik dit wel, heb ik wel de juiste spullen, klinkt het niet heel raar, wat heb ik dan te vertellen.....??? Dat uitstellen slaat nergens op want gezien de vele reactie's op mijn blog zijn er best interessante aspecten in wat ik te vertellen heb en toch....twijfel!

Deels is dat doordat ik op dit vlak te veel de perfectionist wil zijn en twijfel of ik wel de juiste spullen heb. Maar dat is echt onzin natuurlijk, is mijn geluid wel goed, klinkt mijn stem niet raar, kom ik niet raar over op beeld? Ja precies, op beeld! Want één van de andere aspecten die ik wilde onderzoeken is of ik kan vloggen.

Want naast het ontdekken van WordPress, inmiddels heb ik al een paar WordPress sites in elkaar gedraaid, fotografie, de vaste fotograaf van de lokale handbalclub, was video nog een tak waarin ik me meer wilde bekwamen. Dus ja, video, montage, geluid en licht komen samen in mijn eerste vlog.

Probleem

Het opschrijven is één ding, het doen is een tweede. Maar zonder doen heeft het opschrijven geen nut en ik heb dus besloten om het gewoon te doen. Wil je ook weten wat ik gewoon ben gaan doen? Kijk maar even hiernaar en als ik het een keertje moeilijk heb hoop ik dat ik op jouw support kan rekenen. Vraag me maar gewoon hoe het gaat en als het niet gaat zoals het moet gaan....een schop onder de kont mag altijd!

Comments

comments

Vorige

Bericht 13, Pech vlak voor de emigratie

Volgende

Bericht 15, Hartverwarmende reacties en eerste resultaat

 1. Vanessa

  Wow broer, allereerst heb ik ontzettend veel respect voor je dat je dit met ons wilt delen! Ik weet dat je het kan en dat het je gaat lukken. Ook al ben ik heel ver weg ik zal je op iedere mogelijke manier steunen. Misschien zou ik een voorbeeld aan je moeten nemen, zou zeker geen kwaad kunnen. Liefs en een dikke knuffel

  • Edwin

   Hoi Vanessa, dank je wel voor je bemoedigende woorden en het zou fijn zijn als ik jou als voorbeeld kan dienen. Het is met name een kwestie van gewoon gaan doen en volhouden, dat kan jij ook! Ik heb een start gemaakt en ben al wat afgevallen, hoeveel……houd ik nog even voor mijzelf….maar ik ben al heel blij met het eerste resultaat! Wordt vervolgd in mijn volgende vlog 😉

 2. Henk

  Hoi Edwin

  Ik heb vorig jaar een test gedaan, lekker door eten elke dag menu del dia maar zonder suiker, brood en pasta, ben in 2,5 maand 12kg kwijt geraak die er inmiddels bijna weer aanzitten maar het werkte wel zonder mij eigen te pijniggen met sporten, nou ja ik loop wel veel maar als het zweten begint vind ik het weer mooi. Ben nu weer begonnen, 4 kg in 2 weken 😉

  Succes met die tas met kilo’s opzij te zetten.

  • Edwin

   Hahaha Henk, ja inderdaad dat is wat ik niet weer wil. Ik wil geen dieet waarbij ik van alles niet meer mag of wil eten. Een beetje beweging kan geen kwaad en voorlopig kijk ik ook even hoe ver ik ga komen met gewoon minder eten, vanochtend weer bij de apotheek geweest om te wegen en het resultaat was zeer bemoedigend!! Binnenkort vertel ik er weer wat meer over in een korte update.

 3. Barbara

  yep, dat is het! ?

  • Edwin

   😀 Dan houd ik het voor nu gewoon even bij die filet en eventueel een blaadje sla zonder die mayo. Die Mayo bewaar ik nog even voor als ik het echt moeilijk ga krijgen hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén