5 Weken

Zolang ben ik nu onderweg met afvallen en tot nu toe gaat het allemaal crescendo. De kilo's vliegen eraf en tegelijkertijd realiseer ik mij dat ik nog zo veel kilo's te gaan heb. 8,3 kilogram is er inmiddels verdwenen en voor mijn initiële doel is er nog zo'n 25 kilo te gaan. Het is een raar idee om te bedenken wat dat met mijn lijf zal doen, ik voel me nu al zoveel beter!

In eerste instantie had ik me als doel gesteld om een halve kilo per week af te vallen, voorzichtig hoopte ik op een klein beetje meer zodat ik mijn doel binnen een jaar zou halen. Die 50e verjaardag is zo'n mooi punt om naartoe te werken hè. Als ik nu de progressie zie dan ben ik bang dat ik straks teleurgesteld ga zijn als het even echt wat minder snel gaat. 

Waarschuwing

Want dat is toch hetgeen vele mensen om mij heen roepen, in het begin gaat het altijd snel, straks gaat het een stuk langzamer. Nu denk ik dat ook wel, maar mijn lijf weet natuurlijk niet wat het begin is dus als ik daar maar niet aan denk zal het dan nog even zo door blijven gaan?

Mijn vertrouwde crackers waar ik de eerste 5 weken op heb geleefd zijn nu op. Ik had een behoorlijke voorraad ingeslagen maar vanochtend heb ik de twee laatste crackers gegeten. Het rare is, ik ben nu wel op zoek naar die crackers. Dat waren toch de crackers die mij zo goed hebben geholpen, wat moet ik nu dan? Ik heb nog wel andere crackers in de kast liggen maar dat zijn niet de Trader Joe's Krokant roggenbrood crackers. De crackers die verder niemand lekker vindt in ons gezin en die ik dus echt voor mij alleen heb. Helaas was het een tijdelijk product bij de Aldi en bij onze Aldi zijn ze niet meer te krijgen.

Heb jij een Aldi in jouw buurt? Wil je dan voor mij eens kijken of je Trader Joe's Krokant roggenbrood crackers toevallig nog ergens in een vak ziet liggen? Als ik nog ergens een paar pakken kan scoren kan ik nog even vooruit.

Vlog

Mijn 7e vlog, het wordt steeds minder oncomfortabel om mijn verhaal op de camera te doen en dat was uiteindelijk ook één van de doelen die ik mij had gesteld in blog nummer 6, what makes you happy? Mijn eigen hoofd terug zien en zeker mijn eigen stem terughoren het wordt steeds gewoner, weergegeven op WordPress, ik word er echt happy van! 

Bedankt voor jullie reactie's en berichten en als je in de buurt van de Aldi komt, check even of je Trader Joe's crackers ziet liggen! 

Thanks!

Comments

comments