Benidorm Blog

Over ons leven in en om Benidorm

Bericht 21, Het is echt leuk om te doen

Waarom

Eén van de redenen waarom ik ben begonnen met bloggen op Benidorm Blog was dat ik een stokje achter de deur wilde zetten voor mijzelf. Tegelijkertijd wilde ik bezig zijn met nieuwe dingen, dingen doen die ik leuk vind. Doen wat je leuk vindtIk kan je vertellen dat die zaken tot nu toe goed hebben gewerkt! In bericht 6 wijdde ik er over uit, ik schreef over iets nieuws willen leren en orde brengen in alles wat ik doe. Nu zal ik niet zeggen dat alles in orde is maar een aantal dingen zijn er toch wel veranderd sinds die tijd.

Ik word steeds  handiger in het gebruik van WordPress en leer wekelijks nieuwe dingen bij. Zo af en toe zie je dingen op het blog verschijnen en misschien ook weer verdwijnen. Het is een beetje een proeftuin voor andere websites dus als je eens wat raars ziet hier, meldt het mij even wellicht heb ik wat over het hoofd gezien.

Doelen

Daarnaast ben ik ook begonnen met op te schrijven dat ik af wil vallen en dat is iets wat ook wel lekker gaat momenteel. Verleden week heb ik niet in het blog geschreven daarover maar alleen een filmpje gepost, geschoten vanuit de bergrug direct achter Benidorm, een prachtig uitzicht! Als je het nog niet gezien hebt, hieronder kun je 'm alsnog bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=5TeM41n6x28&t=

Eén van de andere doelen die ik had was het blijven leren van nieuwe dingen en één van de aankomende nieuwe dingen is VR, Virtual Reality. Ok, ok, ik moet nog wat te wensen over houden hè. VR is voor mij momenteel nog wel een stapje te ver, Augmented Reality is wat je nu al op de smartphones ziet verschijnen, je mikt je telefoon op iets en je krijgt allerlei aanvullende informatie te zien, super cool! Maar, dat is ook iets voor the next level. 360 graden video is echter wel iets wat steeds makkelijker wordt en ik heb dan ook een 360 graden camera aangeschaft. Mijn eerste vlog geschoten in 360, laat even weten wat je er van vindt. 

Nou dat was het dus wel weer, 7 weken onderweg, 11,5 Kg afgevallen en weer een nieuwe techniek te leren. Een mens moet bezig blijven hè 😉

Zometeen weer even op de fiets stappen, die fiets weet ook niet wat 'm overkomt de laatste tijd hahaha.

Tot de volgende blog of vlog!

 

 

Comments

comments

Vorige

Bericht 20, Vijf weken onderweg, hoeveel nog te gaan?

Volgende

Bericht 22, Een paar tips om de warmte van de hittegolf te bestrijden

  1. Wat een leuke blogs zijn dat jammer dat ik het nu pas verneem. Ik zou wel graag verder willen horen. Ik heb dit door mijn zus door gestuurd gekregen.
    Wij hebben ook weer geboekt voor april voor 14 dagen. Nou ik ben benieuwd hoe het verder gaat en ook hoe je het voor elkaar krijgt zoveel af te vallen. Petje af hoor. Groetjes Elly van Leeuwen.

    • Edwin

      Dag Elly, ik had dit niet gezien en daarom niet gereageerd. Daarnaast lag het blog al een tijdje stil, maar daar gaat nu weer verandering in komen….helaas door noodzaak gedreven. Als je in april hier bent kunnen we wellicht een bakkie doen, ook leuk in plaats van alleen online contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén