Waarom

Eén van de redenen waarom ik ben begonnen met bloggen op Benidorm Blog was dat ik een stokje achter de deur wilde zetten voor mijzelf. Tegelijkertijd wilde ik bezig zijn met nieuwe dingen, dingen doen die ik leuk vind. Doen wat je leuk vindtIk kan je vertellen dat die zaken tot nu toe goed hebben gewerkt! In bericht 6 wijdde ik er over uit, ik schreef over iets nieuws willen leren en orde brengen in alles wat ik doe. Nu zal ik niet zeggen dat alles in orde is maar een aantal dingen zijn er toch wel veranderd sinds die tijd.

Ik word steeds  handiger in het gebruik van WordPress en leer wekelijks nieuwe dingen bij. Zo af en toe zie je dingen op het blog verschijnen en misschien ook weer verdwijnen. Het is een beetje een proeftuin voor andere websites dus als je eens wat raars ziet hier, meldt het mij even wellicht heb ik wat over het hoofd gezien.

Doelen

Daarnaast ben ik ook begonnen met op te schrijven dat ik af wil vallen en dat is iets wat ook wel lekker gaat momenteel. Verleden week heb ik niet in het blog geschreven daarover maar alleen een filmpje gepost, geschoten vanuit de bergrug direct achter Benidorm, een prachtig uitzicht! Als je het nog niet gezien hebt, hieronder kun je ‘m alsnog bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=5TeM41n6x28&t=

Eén van de andere doelen die ik had was het blijven leren van nieuwe dingen en één van de aankomende nieuwe dingen is VR, Virtual Reality. Ok, ok, ik moet nog wat te wensen over houden hè. VR is voor mij momenteel nog wel een stapje te ver, Augmented Reality is wat je nu al op de smartphones ziet verschijnen, je mikt je telefoon op iets en je krijgt allerlei aanvullende informatie te zien, super cool! Maar, dat is ook iets voor the next level. 360 graden video is echter wel iets wat steeds makkelijker wordt en ik heb dan ook een 360 graden camera aangeschaft. Mijn eerste vlog geschoten in 360, laat even weten wat je er van vindt. 

Nou dat was het dus wel weer, 7 weken onderweg, 11,5 Kg afgevallen en weer een nieuwe techniek te leren. Een mens moet bezig blijven hè 😉

Zometeen weer even op de fiets stappen, die fiets weet ook niet wat ‘m overkomt de laatste tijd hahaha.

Tot de volgende blog of vlog!

 

 

Benidorm Blog

Schrijf mij

9 + 1 =

Contact Info

Calle Salamanca 37,
03502 Benidorm

+34 600 299 894

info@benidorm.blog

Volg mij

Comments

comments