Ik heb regelmatig het idee dat wat ik doe wel leuk is maar dat er nog zo heel veel andere dingen leuk zijn. Ik heb een redelijk brede belangstelling, vind ik zelf, en ben  autodidactisch ingesteld. Ik leer graag nieuwe dingen. Of het nu gaat over het verbouwen van ons huis of het demonteren en monteren van zaken, ik vind het allemaal leuk!billionphotos-2143012

Zo is dit eigenlijk ook begonnen. Ik maak onder andere websites en daarvoor maak ik gebruik van Joomla. Nu is Joomla een zogenaamd  content management systeem, dat houdt in dat de content in de basis los staat van de lay-out, mijn klanten kunnen dus zelf het onderhoud doen op hun content zonder dat ze de angst hoeven te hebben om de hele website te beschadigen.

Joomla is een redelijke speler op de markt, maar er is een veel grotere speler, WordPress. Onbekend maakt onbemind en ik werk al met Joomla sinds het  Mambo heette en voel mij daar best comfortabel bij. Maar dat andere bleef kriebelen. Daarnaast wil ik mij graag wat meer toeleggen op fotografie en video, ik denk dat de visuele boodschap steeds belangrijker wordt. Youtube is na Google de meest gebruikte zoekmachine, dus daar ligt nog een wereld aan mogelijkheden.social media

WordPress dus, ik kreeg een melding dat de .blog domeinnamen geregistreerd konden worden en heb dus dit domein benidorm.blog kunnen bemachtigen. Tja, wie a zegt moet b zeggen en het bemachtigen van het domein maakte me dus nog nieuwsgieriger naar het functioneren van WordPress, want als WordPress ergens om bekend staat dan is het om het bloggen. Eigenlijk wil ik gaan Vloggen, maar dit blog is een tussenstap, de schroom overwinnen om dingen te vertellen, het voelt veiliger op papier dan met mijn kop op de buis, onzin natuurlijk maar toch…

Daarnaast ben ik doordat ik alles leuk vind gewoon met teveel dingen bezig met als gevolg dat de van A tot Z route nogal eens via de andere letters van het alfabet verloopt, inclusief hoofd en kleine letters, dus ik dacht; Als ik alles nu eens gewoon ga opschrijven dan ordent dat mijn gedachten en wellicht is er iemand die mij herinnert aan hetgeen ik heb opgeschreven en als ik dat dus kan combineren met iets wat een kruising is tussen informatie en entertainment zodat kunnenik daarmee andere mensen kan helpen en het helpt mij in het ordenen van mijn dag, dan moest ik dat maar eens gaan doen.

Dan de hamvraag, waarover ga ik dan bloggen?? Er is al vaak tegen mij gezegd, waarom schrijf je jullie verhaal niet eens op, het is toch best bijzonder wat jullie hebben gedaan. Ik heb dat nooit gedaan, ja heel in het begin even, maar dat was echt super persoonlijk, heel gedetailleerd en niet geschikt om dat met iedereen te delen. Toch hebben wij een interessant verhaal te vertellen en hebben we de afgelopen bijna 15 jaar een hoop dingen meegemaakt waar anderen wellicht ook wat aan hebben, dus voila, het onderwerp is dan toch ons leven (in Benidorm).

Dus het begon met iets nieuws willen leren en orde brengen in alles wat ik doe en uiteindelijk zal ik willen vloggen over Benidorm. Maar nu moet ik eerst de binnenkant van de deurpost van onze inloopkast aftimmeren, iets wat ik al heel lang niet heb gedaan omdat ik iedere keer druk was met de letters
a n d e r e  d i n g e n  d o e n

Zo nu staat het er 😀

Heb jij zelf ook wel eens een duwtje nodig, laat het me weten en wellicht help ik je duwen.

Tot het volgende blog!

P.s. Weet je nog dat ik mezelf afvroeg of het, de blog of het blog is? Hier wordt het uitgelegd voor de nieuwsgierigen onder ons 😉

Benidorm Blog

Schrijf mij

2 + 2 =

Contact Info

Calle Salamanca 37,
03502 Benidorm

+34 600 299 894

info@benidorm.blog

Volg mij

Comments

comments